fbpx
Обрати клініку
Дякуємо за звернення. З Вами зв'яжуться найближчим часом.
3 клініки в Києві
в центральних районах
з 9:00 до 21:00 без вихідних
Пишіть нам в месенджерах!
Аванто Поділ
Аванто Центр
Аванто Печерськ

Заходи безпеки під час прийому в мережі Аванто

Дорогі пацієнти!

Колектив мережі клінік Аванто щиро сподівається, що ви та всі члени вашої родини здорові. За останні кілька місяців наше суспільство багато пережило, і всі ми з нетерпінням чекаємо відновлення звичного ритму життя. Відбулося багато змін, але одне залишилося незмінним: наша відданість вашій безпеці!

Хочемо детальніше розповісти вам, які заходи безпеки ми застосовуємо сьогодні. Мережа клінік Аванто слідує рекомендаціям МОЗ щодо організації протиепідемічних заходів при наданні стоматологічної допомоги.  Отримуючи стоматологічну допомогу в Аванто – ви в безпеці!

На сьогодні введений ряд заходів для всіх пацієнтів та персоналу:

  • Перед прийомом наш адміністратор зв’яжеться з вами та поставить декілька питань по стану вашого здоров’я. Перед самим прийомом проведемо анкетування в письмовому вигляді;
  • При вході в клініку ми проведемо температурний скринінг,  попросимо вас скористатися дезінфікуючими засобами для рук та одягти бахили. (Також дезінфектори розташовані в інших місцях клініки та туалетної кімнати, які ми рекомендуємо використовувати по мірі необхідності);
  • В зоні рецепції відсутні журнали та іграшки для діток, оскільки їх важко дезінфікувати. На жаль, не запропонуємо вам чай та каву, врахуйте це, будь ласка, перед  відвідуванням;
  • Всі записи на прийом ведуться з урахуванням часових проміжків між пацієнтами. Це надає можливість дезінфекції та стерилізації всіх зон. Скупчення людей в зоні очікування – виключено;
  • Весь персонал клініки повністю оснащений засобами індивідуального захисту: захисні костюми, маски, рукавички, які є одноразовими. Їх ми змінюємо перед кожним пацієнтом;
  • Всі  інструменти використовуються одноразово, а ті що призначені для багаторазового використання – проходять 5-ступеневу стерилізацію і подаються в стерильній упаковці, яку відкриваємо лише при вас;
  • Використовуємо спеціальні ультрафіолетові лампи після кожного пацієнта.

Дорогі пацієнти, ми відновили роботу всіх клінік мережі Аванто з 11 травня. Безпека та стерильність завжди були головними пріоритетами для нашої практики, і ви, напевно, помітили це під час відвідування наших клінік. Всі процеси інфекційного контролю розроблені таким чином, щоб при отриманні медичної допомоги вона була максимально безпечною і комфортною.

Якщо у вас залишились запитання – ми будемо раді відповісти! Цінуємо вашу довіру і відданість, дорогі пацієнти! З повагою, колектив мережі Аванто! Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами.

Поділиться:

Стоматологічна клініка Аванто (Центр)

1.Метро – Палац Україна, пішки в сторону вул. Предславинській, лівий поворот в Новопечерський провулок. Клініка розташована в комплексі Престиж Хол, вхід-з боку вул. Василя Тютюнника.
2. Автомобіль – заїзд до входу клініки здійснюється з вул. Іонна Павла II (колишня Патріса Лумумби), поворот на вул. Василя Тютюнника. Біля комплексу є парковка у мийки “The Мийка”.

Стоматологічна клініка Аванто (Поділ)


1. Метро – Контрактова площа, пішки по вул. Костянтинівській в сторону кінотеатру Жовтень. Вхід в “кінематографічну” арку.
2. Автомобіль – заїзд до центрального входу клініки здійснюється з вул. Костянтинівській через “кінематографічну” арку. Також є можливість залишити машину на стоянці біля скверу по вул. Ярославський.

Стоматологічна клініка Аванто (Печерськ)


1. Метро – Печерська, пішки по вул. Лесі Українки в сторону Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Будинок, в якому знаходиться клініка розташований за будівлею ЦВК і має хвилеподібну дах.
2. Автомобіль – перший заїзд до центрального входу клініки здійснюється з вул. Лесі Українки за Київським військовим ліцеєм імені Івана Богуна. Також є можливість заїхати з боку ул.Старонаводницкая, поворот біля вказівника на спортклуб TSARSKY. Будинок, в якому знаходиться клініка має хвилеподібну дах.